снимка Булфото34-годишен мъж от с. Портитовци е предаден на съд от

...
снимка Булфото34-годишен мъж от с. Портитовци е предаден на съд от
Коментари Харесай

34-годишен клиент уби майстора, когото наел да прави ремонт

снимка Булфото

34-годишен мъж от с. Портитовци е предаден на съд от Окръжна прокуратура – Монтана за убийтвото на майстора, който наел, съобщи вести.бг.

 

Вечерта на 10.03.2020 година обвиненият В.М., дружно с негови близки, бил в заведение в монтанското село Портитовци. Когато видял Т.Б., зает за ремонтни действия в парцела на родителите му, го извикал. На висок звук изразил недоволството си от осъществената работа, обиждал го и декларирал, че би трябвало да върне платеното му заплащане. Стигнало се до пререкания сред двамата, заради което барманът ги помолил да изоставен.

Не след дълго Т.Б., съпроводен от компания, се върнал в региона на заведението. Пристигнал и обвиненият с дълга сабя в ръцете. Конфликтът сред спорещите мъже ескалирал. В.М. размахал оръжието и пронизал с него съперника си в областа на гърдите. Свидетели на случавщото се пробвали да ги успокоят, само че не посмели да се намесят непосредствено. Пострадалият съумял да хване сабята откъм върха ѝ и нанесъл удари с дръжката ѝ по главата на обвинения. Двамата паднали на земята. По тялото на Т.Б. имало кръв.

Свидетели алармирали за случилото се на телефон за незабавни повиквания 112 и транспортирали потърпевшия до болничното заведение в гр. Монтана, където по-късно мъжът умрял. Междувременно В.М. напуснал местопроизшествието.

В хода на следствието на тежкото закононарушение той е бил притеглен към наказателна отговорност. Предметът на закононарушението –сабя с пластмасова дръжка и извито острие с дължина 60 см, бил открит във външна тоалетна в частен парцел в селото. От заключението на съдебномедицинската експертиза е видно, че непосредствената причина за гибелта на Т.Б. е острата кръвозагуба, развила се в резултат на проникващото в гръдната и коремната кухини прободно-порезно пострадване. Освен меките тъкани, мускулатурата и ребрената дъга, то засегнало диафрагмата, стомаха и аортата.

Предстои съдът да насрочи разпоредително съвещание по делото.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР